De ce mancarea în ambalaj de carton

Firmele de catering şi restaurantele de tip fast-food au înregistrat în ultimul timp o dezvoltare impresionantă, ca rezultat al vitezei în care se desfăşoară activitatea zilnică atât a adulţilor, cât şi a celor mici. Acestea pot fi în topul marilor consumatori de ambalaje din carton alimentar, atât din nevoia de a-şi comercializa cât mai eficient produsele, cât şi din dorinţa de a îndeplini cerinţele clienţilor, oferindu-le produse alimentare sigure şi  sănătoase, într-un timp cât mai scurt. Ambalajele din carton de unică folosinţă, sunt solicitate şi de către hoteluri, ceainării, bistrouri, cofetării, patiserii şi locaţii care organizează petreceri pentru cei mici.

 

De ce mancarea in ambalaj de cartonDe ce cartonul

Cartonul este un material care are drept materie primă, celuloza, ceea ce în declară ca fiiind non toxic şi  un produs ecologic.

Piaţa de specialitate a ambalajelor de unică folosinţă din carton, este foarte extinsă, venind în întâmpinarea dorinţelor fiecărui client. Din mediul on-line pot fi achiziţionate farfurii, boluri, caserole, cuţite, fruculiţe şi linguri, cutii, cornete, coifuri, plicuri, pahare, căni sau ceşcuţe, plus o gamă de accesorii şi ornamente, gen capace, suporturi, pungi biodegradabile, hârtii alimentare de împachetat sau paie pentru pahare.

Gama s-a extins foarte tare, tocmai datorită proprietăţilor cartonului. Un ambalaj alimentar din carton, va furniza  o mâncare sigură şi gustoasă, deoarece garantează  protecţia alimentelor  împotriva factorilor externi,  nu interacţionează  cu alimentele, deci  nu li  se schimbă  gustul sau proprietăţile, şi nu va  permite dezvoltarea microorganismelor, atâta timp cât sunt folosite în condiţii normale.

Comandă cutii din carton prezintă şi avantajul de a putea fi achiziţionate foarte uşor,  la preţuri foarte moderate şi accesibile. De asemenea, sunt uşor de depozitat, de manevrat şi de folosit, la final putând fi introduse în sistemul de reciclare.

Chiar mai mult, un ambalaj  din carton poate fi integrat în  sistemul de marketing. Magazinele de profil, care comercializează ambalaje din carton,  dau şansa clientului de a-şi personaliza produsele comandate. O cutie din carton, un cornet de îngheţată, un pahar sau un coif pentru clătite, pot deveni sursă de informaţii şi date despre producătorul sau furnizorul produsului alimentar  respectiv.

 

Modele variate şi personalizate

Pe lângă faptul că un ambalaj din carton este foarte sigur pentru sănătatea consumatorului, neintervenind asupra alimentelor şi băuturilor, acesta mai prezintă şi avantajul de a putea fi personalizat. Piaţa de specialitate oferă o serie foarte mare de modele, tonuri, culori, texturi şi forme, însă fiecare client are posibilitatea de a-şi  personaliza cutiile, bolurile, caserolele şi paharele în care urmează a-şi furniza produsele alimentare şi băuturile.

Mâncarea în ambalaje din carton, devine din ce în ce mai prezentă la petreceri, în special la cele organizate pentru copii, atât din punct de vedere al siguranţei alimentelor, cât şi din motive practice, de curăţenie  şi confort. Sunt uşoare, vesele, pot fi personalizate pentru cei mici cu personajele favorite, se debarasează uşor, deci înseamnă mâncare sănătoasă, eficienţă, curăţenie şi organizare, plus  mai mult timp şi loc  pentru distracţie.

Mâncarea în ambalaj de carton nu îşi pierde proprietăţile, nu suferă modificări de gust, nu este expusă dezvoltării microorganismelor, însemnând în acelaşi timp eficienţă, rapiditate şi confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *